به گزارش مشرق، بیمارستان هزار تختخوابی «مهدی کلینیک» بزرگترین و مجهزترین طرح حوزه سلامت است که عملیات ساخت آن ابتدا در سال ۹۰ با سرمایه گذاری یکی خیرین آغاز شد و مدتی بعد از فوت این نیکوکار به دانشگاه علوم پزشکی تهران واگذار شد.
این بیمارستان یکی از بیمارستان های بسیار مجهز فوق تخصصی است که در دل بیمارستان ۱۵۰۰ تختخوابی امام خمینی(ره) راه اندازی و به ظرفیت این مجتمع بیمارستانی اضافه می شود.
البته این طرح که در سال های ۹۴ و ۹۵ به دلیل تامین نشدن اعتبار تعطیل شده بود، از سال ۹۶ فعالیت آن از سرگرفته شد و در آخرین بازدید سید صولت مرتضوی معاون اجرایی سابق در ۲۷ اردیبهشت ماه امسال، پیشرفت فیزیکی این طرح ۹۸ درصد گزارش شد که در ادامه و برای تکمیل این طرح، دولت سیزدهم حمایت های مختلفی از نظر پشتیبانی، فنی و اقتصادی از آن داشت.
دولت سیزدهم برای تکمیل این طرح با توجه به اینکه منابع خیرین پاسخگوی آن نبود، از محل منابع عمومی دولت و دانشگاه علوم پزشکی، منابعی را اختصاص داد تا فرآیند تکمیل و بهره برداری از آن تسریع و خدمات رسانی آن به هموطنان هرچه سریعتر آغاز شود.
این بیمارستان بسیار مدرن و مطابق با استانداردهای روز جهانی، با ۳۸ اتاق عمل و اورژانس فوق پیشرفته مجهز به باند هلی کوپتر، بزرگترین طرح ملی سلامت در تاریخ کشور است که تاحدودی هوشمند و به لحاظ امنیت سازه بسیار مستحکم طراحی و ساختهشده و نزدیک به یک هزار تخت بستری به مجموعه تختهای بیمارستانی کشور اضافه میکند. درمانگاه بیمارستان مهدی کلینیک هم در فضایی حدود هشت هزار مترمربع ظرفیت مراجعات سرپایی را یک و نیم تا دو برابر افزایش خواهد داد.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران این مجموعه بزرگ به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با ظرفیت یک هزار و ۱۰۰ تخت فعال که خود از پیشرفتهترین و بهروزترین بیمارستانهای منطقه خاورمیانه است اضافه میشود که در کنار طرح درحالتوسعه ساختمان انستیتو کانسر قطب درمان سرطان کشور با حمایت مالی یکی دیگر از خیرین سلامت، پشتوانه امنیتی خوبی برای شهر تهران و کشور در مواقع بحران خواهد بود.
معاون اجرایی رئیس جمهور هم آبان ماه امسال در بازدید از این طرح سبک فعالیت دولت سیزدهم را میدانی و جهادی عنوان و اعلام کرده بود که مهدی کلینیک بزرگترین و مجهزترین طرح حوزه سلامت تا پایان امسال به بهره برداری کامل می رسد.
محسن منصوری رئیسجمهور این را هم گفته بود که حدود ٣٠ درصد از افرادی که در حوزه پزشکی، بهداشت و درمان حضور دارند، به نوعی بخشی از آموزش آنها در این مجتمع خواهد بود. این طرح وقتی به راه اندازی کامل برسد، ظرفیت هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت شبکه بهداشت و درمان و وزارت بهداشت اضافه می شود.